دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی.

دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

بعداز ظهر امروز ششم اسفندماه95 اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفت و گو کردند.

این نشست که با حضور دکتر خباز استاندار سمنان، دکتر همتی نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه برگزار شد. دکتر شادنوش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این دانشگاه، به تشریح وضعیت این دانشگاه در حوزه‌های درمان، بهداشت، توسعه و مدیریت منابع، آموزش، دانشجویی فرهنگی و پژوهشی پرداخت. 

رئیس دانشگاه در ادامه از اقدامات ارزشمند و فعالیت‌های خیرین در حوزه‌ی سلامت نیز سخن گفت.

 در جلسه اختصاصی وزیر بهداشت با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر هاشمی از توسعه کمی و کیفی در بخش های بهداشتی، درمانی، پژوهشی و آموزشی این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

 وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: باتوجه به توسعه زیرساخت ها، شرایط مناسبی ایجاد شده است تا این دانشگاه بیش از پیش ارتقاء یابد و جایگاه اصلی خود را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بدست آورد.

در حاشیه این جلسه دکتر هاشمی وزیر بهداشت با سردار شاهچراغی فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) و آسیابی دادستان استان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

 

 

  • کد خبر : 11531
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی