دیدار دکتر شادنوش رئیس دانشگاه با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، شامگاه سه شنبه هیجدهم مهرماه 96، و به مناسبت هفته سالمند و روز بازنشستگان دکتر شادنوش رئیس دانشگاه، به همراه علومی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، مهدیان روابط عمومی و امور بین الملل، سبحانی عضو شورای ایثارگران با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس حسنعلی حسنان، پرویز زیاری، ابوالفضل پیوندی و سید محمدتقی شاهچراغ دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدارها که در فضایی معنوی و آکنده از یادخاطرات دوران دفاع مقدس انجام گرفت عزیزان رزمنده و جانباز به بیان خاطرات جبهه و رشادت های جوانان در دوران جنگ پرداختند.
در ادامه دکترشادنوش رئیس دانشگاه هدف از دیدار با خانواده رزمندگان و جانبازان را کسب فیض از محضر آنان و تاثیرپذیری در ادامه کار و جانبازان را ذخایر ارزشمندی دانست که دیدار با آنان برصفای قلبی انسان می افزاید.
دکترشادنوش بزرگترین عامل پیروزی و موفقیتهای ملت ایران در عرصههای مختلف را روحیه جهادی و خودباوری مردم و تاسی از ارزشهای دفاع مقدس بیان کرد.
شایان ذکر است: حسنعلی حسنان همکار بازنسشته معاونت توسعه مدیریت و منابع و رزمنده، پرویز زیاری همکار بازنسشته مرکز بهداشت سمنان و رزمنده، ابوالفضل پیوندی همکار بازنسشته بیمارستان امداد سمنان و جانباز و سید محمدتقی شاهچراغ همکار بازنسشته حوزه ریاست و رزمنده بودند.
جهت مشاهده گزارش های تصویری کلیک کنید:
دیدار با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس حسنعلی حسنان
دیدار با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس پرویز زیاری
دیدار با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس ابوالفضل پیوندی
دیدار با رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس سید محمدتقی شاهچراغ