دکتر ماهر: ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه بیمارستانی هدف اصلی بخش تغذیه بالینی است.

دکتر ماهر: ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه بیمارستانی هدف اصلی بخش تغذیه بالینی است.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت در این کنگره بین المللی تغذیه انترال و پرنترال آسیا گفت: بهبود سریع بیماران،کاهش ریسک سوء تغذیه و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه بیمارستانی هدف اصلی بخش تغذیه بالینی است که در تحول نظام سلامت به آن بیش از پیش پرداخته شده است.
دکتر علی ماهر افزود: از آنجا که تا سال 1390 عملا" ساماندهی این بخش مهم از هتلینگ بیماران بستری مورد غفلت واقع شده، در برنامه تحول نظام سلامت به این مهم پرداخته و قدم های مثبتی در استانداردسازی فرایندها برداشته شد.

وی در ادامه از "رویکرد برنامه های تغذیه بالینی"، "اصلاح ساختاری"، "شرح وظایف پرسنل ذیربط" و "استانداردسازی" به عنوان فرایندهای موجود در بیمارستان ها نام برد.

دکتر ماهر، ساماندهی خدمات غذا و تغذیه در بیمارستان های کشور اعم از مدیریت خدمات غذایی و مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران از طریق استاندارد سازی خدمات و تبیین فرایندها را از اهداف پیاده سازی برنامه های تغذیه بالینی دانست.
مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی در پایاناستانداردسازی،  شفاف سازی فرایندها، ارزیابی تغذیه ای بیماران بستری، شفاف سازی فرایندهای مشاوره تغذیه بیماران، ارتقاء کیفیت اعتباربخشی واحد تغذیه در بیمارستانهای کشور و توانمند سازی مشاورین تغذیه از ابعاد علمی و عملی را از اهداف کاربردی ساماندهی خدمات غذا و تغذیه در بیمارستان ها اعلام کرد.

  • کد خبر : 10412
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی