دومین جلسه هماهنگی کنترل بیماری سالک برای دهیاران و نمایندگان ادارات بخش امیرآباد دامغان برگزار شد.
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
دومین جلسه هماهنگی کنترل بیماری سالک در محل سالن جلسات بخشداری امیرآباد برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور شهردار امیریه، دهیاران، شوراهای شهر و روستا و نمایندگان ادارت بخش امیرآباد دامغان در محل بخشداری امیریه برگزار شد، اردکانی، بخشدار امیرآباد ضمن تشکر از اقدامات صورت پذبرفته توسط مرکز بهداشت در خصوص کنترل بیماری سالک، بر اهمیت پیشگیری و مقابله با بیماری سالک تاکید و بیان داشت: بیماری سالک دارای تبعات گوناگونی می باشد که مقابله با آن مستلزم بسیج عمومی مردم، شوراها، دهیاریها و دستگاه های اجرایی مستقر در بخش می باشد.
در ادامه، طالبی کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت دامغان، در خصوص اقدامات انجام شده توسط مرکز بهداشت در راستای کنترل بیماری سالک و همچنین انتظارات و وظایف اجرایی هر کدام از دستگاهها، شوراها و دهیاریها مطالبی ارائه نمود.
وی افزود: مرکز بهداشت دامغان در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری دو مرحله از طرح مبارزه با مخزن و ناقل سالک را در سطح شهرستان انجام داده و مراحل بعدی این طرح نیز در حال برنامه ریزی می باشد.
وی گفت: کاهش تعداد موارد بیماری سالک در منطقه در صورتی امکانپذیر می باشد که کلیه ادارات و نهادهای مرتبط به خصوص شوراها، دهیاریها، جهاد کشاورزی و... همگام با مرکز بهداشت، فعالیت های خود را در موعد مقرر انجام دهند.
در پایان اردکانی، بخشدار امیرآباد ضمن تاکید بر اجرای مصوبات این جلسه خواستار ارائه گزارشی از اقدامات صورت پذیرفته در این راستا توسط دستگاههای مربوطه در جلسه بعدی شد.