جلسه بازآموزی برنامه های غیر واگیر برای بهورزان و مراقبان سلامت جدید مرکز بهداشت شهرستان دامغان برگزار شد.

جلسه بازآموزی برنامه های غیر واگیر برای بهورزان و مراقبان سلامت جدید مرکز بهداشت شهرستان دامغان برگزار شد.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها و مرکز آموزش بهورزی مرکز بهداشت شهرستان دامغان، جلسه بازآموزی برنامه های غیرواگیر برای بهورزان و مراقبان سلامت جدید در محل سالن آموزش مرکز بهداشت دامغان برگزار گردید .

در این جلسه که با حضور کلیه بهورزان و مراقبان سلامت جدیدالورود مراکز تابعه مرکز بهداشت دامغان در محل سالن آموزش این مرکز برگزار شد، دربانی کارشناس غیرواگیر واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها، در خصوص روند اجرای برنامه های غیرواگیر از جمله غربالگری نوزادان، تالاسمی، دیابت و فشارخون، با تاکید بر برنامه های خدمات نوین سلامت [ایراپن] مطالبی بیان کرد.

وی افزود: چهار بیماري دیابت، فشارخون بالا، سرطان و بیماريهاي مزمن تنفسی به همراه چهار عامل خطر کم تحرکی، تغذیه ناسالم، مصرف الکل و دخانیات مهمترین علل مرگ و میر ناشی از بیماريهاي غیرواگیر هستند که احتمال مرگ ناشی از بیماري هاي غیرواگیر را افزایش می دهند.

کارشناس غیرواگیر واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها مرکز بهدشات دامغان خاطر نشان کرد: به همین دلیل وزارت بهداشت کنترل این بیماريها و عوامل زمینه ساز آنها را به عنوان هدف اصلی براي کاهش 25 % مرگ و میر ناشی از بیماريهاي غیرواگیر تا سال 1404 تعیین کرده است.

دربانی در خاتمه اظهار امیدواری کرد که ان شاءالله با یاري خداوند و همت شما همکاران محترم در واحدهای تحت پوشش گامی بلند و استوار در راستاي حفظ و ارتقاي سلامت همشهریان عزیزمان در حیطه کاهش مرگ زود هنگام ناشی از چهار بیماري غیرواگیر و چهار عامل خطر منتسب به آنها برداریم.

 

 

 

  • کد خبر : 13062
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی