برگزاری کارگروه خیرین حوزه سلامت در بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان آرادان

برگزاری کارگروه خیرین حوزه سلامت در بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان آرادان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز سه شنبه نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری کارگروه جلب مشارکت خیرین حوزه سلامت در جهت رفع نیازهای مبرم و تامین تجهیزات ضروری  بیمارستان به درخواست دکتر مومنی  رئیس بیمارستان امام حسین (ع) و با حضور مهندس خانی سرپرست فرماندری شهرستان و خیرین حوزه سلامت در بیمارستان برگزار شد.

در این کارگروه دکتر مومنی ضمن تشکر از حضور خیرین حوزه سلامت بیان داشت: بیمارستان شهرستان دارای مسائلی است که لازم است خیرین عزیز وارد میدان شوند و با رفع مسائل و برآورده نمودن نیازهای درمانی مردم و مسئولان سئولین درمانی را در امر درمان بیماران یاری رسانند وهمچنین خواستار همکاری همه جانبه آنان درجهت رفع نیازهای ضروری بیمارستان شد.

در ادامه مهندس خانی سرپرست فرمانداری شهرستان پیشاپیش ضمن قدردانی از همکاری خیرین حوزه سلامت ، گفت:بدون تردید نیک اندیشی و خدمات صادقانه خیرین در جهت رفع نیازهای بهداشت و درمان علاوه بر رضای الهی ،باعث کاهش آلام بیماران می گردد.

در پایان حاضران در این جلسه از بخش های مختلف درمانی در بیمارستان بازدید کردند و دکتر مومنی تمامی نیازها و مسائل موجود را برای آنان تشریح و بیان نمود.

  • کد خبر : 44047
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *