برگزاری همایش پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی ویژه اتحادیه‌های صنفی شهرستان سمنان

برگزاری همایش پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی ویژه اتحادیه‌های صنفی شهرستان سمنان

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

با توجه به رسالت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای کنترل و کاهش قاچاق کالاهای حوزه سلامت در استان و همین طور جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم و همچنین در راستاي  اطلاع رسانی عمومی و آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه، دوره آموزشی تخصصی  در جهت پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های سلامت محور با عنوان "روش‌هاي تشخيص فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي مجاز از كالاهاي تقلبي، غير مجاز و قاچاق و شناخت برچسب رديابي، رهگيري و كنترل اصالت و سلامت كالاهاي سلامت محور و نحوه استعلام آن "ويژه اتحاديه‌هاي صنفي شامل متصديان فروش فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي، آرايشگران زنانه و پيرايشگران مردانه شهرستان سمنان، در روز یکشنبه یکم بهمن ماه 96، در سالن  زکریای رازی دانشکده دندان‌پزشکی  برگزار گردید.

دکتر زینعلی معاون غذا و دارو دانشگاه، در خصوص  لزوم بررسی و کنترل اصالت و سلامت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که اقدامی نوین در راستای مبارزه با قاچاق و تقلب می باشد، توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه، هاشمی رئیس دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان، با تشکر از همکاری اصناف بیان کرد: در خرید و مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی باید توجه بیشتری شود.

در این برنامه آموزشی، شرکت کنندگان با نحوه شناسایی کالاهای تقلبی، غیر مجاز و قاچاق، ویژگی‌های برچسب رديابي، رهگيري، كنترل اصالت و سلامت كالاهاي سلامت محور آشنا شدند.

 

گفتنی است: ضمن توزیع بروشورهای آموزشی به شرکت کنندگان، پیرامون روش نصب و استفاده عملی از نرم افزارهای ویژه مخصوص موبایل  جهت شناخت اصالت، سلامت کالا  و نحوه استعلام برچسب نیز اطلاعات کافی ارائه گردید.

لازم به ذکر است: این دوره آموزشی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، اتاق اصناف و دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان برگزار شد.

  • کد خبر : 15795
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی