برگزاري جلسه ستاد نوروزي در بيمارستان معتمدي گرمسار
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
در آستانه سال نو و به منظور آماده باش کامل پرسنل، طرح سلامت نوروزی در بیمارستان معتمدی گرمسار برگزار شد.
به مناسبت آغاز سال نو و ایجاد هماهنگی بین بخشی جلسه طرح سلامت نوروزی با حضور دکتر عرب آرادانی رئیس بیمارستان معتمدی، کمالی مترون، سرپرستاران بخشهای درمانی و مسئول تجهیزات پزشکی این بیمارستان به منظور هماهنگی و آماده باش کامل در ایام نوروز در سالن کنفرانس دفتر رئیس بیمارستان معتمدی برگزار شد.
دکتر عرب آرادانی رئیس بیمارستان معتمدی، ضمن خسته نباشید به همکاران و آرزوی سالی خوب برای ایشان و خانواده هایشان، از مسئولین بخشها درخواست نمود شیفتهای پرسنل را طوری تنظیم نمایند تا خللی در خدمت رسانی به مراجعین و مسافران حرم رضوی پیش نیاید و به بهترین نحو خدمت رسانی انجام شود.
دکتر عرب آرادانی بیان نمود: باید مسئولین ستاد بحران این بیمارستان در این ایام آماده باش کامل و در دسترس باشند تا در مواقع لزوم بتوان از ایشان استفاده نموده و ستاد بحران تشکیل داد.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث بیان شده، مقرر شد: کلیه بخشها دپوی تجهیزات مصرفی خود را بهروز رسانی نموده و اقلام مورد نیاز را از انبار تحویل بگیرند، مهندس تجهیزات پزشکی نسبت به بازدید و بررسی کارکرد دستگاهها نظارت بیشتر و دقیقتری داشته باشد و در صورت بروز مشکل سریعا هماهنگیهای لازم با شرکتهای پشتیبان تجهیزات پزشکی انجام شود. همچنین مترون و سوپروایزرها مرتب به بخشها سرکشی نموده و مسائل احتمالی را سریعا برطرف نمایند و در صورت بروز حادثه در راستای خدمت رسانی بهینه به مسافران نوروزی حادثه دیدگان و همراهان ایشان را جهت اسکان به ستاد اسکان مسافرین نوروزی شهرستان معرفی نمایند.
در پایان با آرزوی سالی پربرکت و سلامتی کامل برای همکاران با صلواتی بر محمد وآل محمد جلسه به اتمام رسید.
لینک کوتاه خبر :