افتتاح نمايشگاه بسيج ملي كنترل فشار خون بالا در شهرستان گرمسار
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون در مرکزخدمات جامع سلامت تدبیر شهرستان گرمسار با حضور دکتر عرب آرادانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان، معاونین، مسئولین واحدهای ستادی، داوطلبین سلامت و عموم مردم افتتاح گردید.
در این مراسم دکتر عرب آرادانی در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون مطالبی را بیان و یادآور شد: بیماری فشار خون بالا اصلیترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی، بیماریهای مزمن کلیه و سکته مغزی در جهان و ایران است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بیان داشت: تغييرات شيوه زندگی در كنترل و کاهش فشارخون در بیماری فشارخون بالا نقش مهمي دارد و اصلاح شيوه زندگي علاوه بر تأثير بر روي فشارخون، مرگ ناشي از بيماري قلبي عروقي را هم كاهش ميدهد.

