.
اجرای فیبرنوری مراکز بهداشتی درمانی شهرستان سمنان
مهندس همتیان فیبر نوری را گام موثری در راستای توسعه زیرساخت های سلامت الکترونیک، صرفه جوئی در هزینه ها و ارائه بهتر خدمت به همشهریان گرامی دانست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مهندس همتیان مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه بیان کرد: با تلاش های همکاران این مدیریت مراکز بهداشتی و درمانی 17 شهریور، فامیلی و جهادیه به بستر فیبرنوری متصل شد.
وی اجرای بستر فیبر نوری را گام موثری در راستای توسعه زیرساخت های سلامت الکترونیک، صرفه جوئی در هزینه ها و ارائه بهتر خدمت به همشهریان گرامی دانست و از بهره برداری این بستر برای مرکز بهداشتی درمانی گلستان در آینده نزدیک خبر داد.
مهندس محمد حسین همتیان افزود: با حمایت های رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تا پایان سال 97 تعداد 5 مرکز دیگر دانشگاه به این بستر مجهزخواهند شد.