‏نشست مطبوعاتی دکتر شادنوش سرپرست دانشگاه با خبرنگاران

‏نشست مطبوعاتی دکتر شادنوش سرپرست دانشگاه با خبرنگاران

دكتر شادنوش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان

در ديدار دكتر شادنوش با خبرنگاران، ضمن خیرمقدم به آنان در خصوص دستاورد سفر دکتر هاشمی به استان سمنان، دریافتی‌های غیرمتعارف پزشکان (زیرمیزی)، برنامه‌های دانشگاه برای مبارزه با کانون بیماری سالک دامغان، مشکلات و کمبودهای شبکه بهداشت و درمان دامغان، به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.  

 در خصوص دستاوردهای سفر دكتر هاشمي وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي به استان سمنان گفت:

در این سفر در خصوص بیمارستان سوانح و سوختگی، مجتمع فرهنگی، آموزشی تصمیماتی گرفته شد. ایشان بزرگ‌ترین معضل بهداشت درمان در استان سمنان را به حاشیه کشاندن مسائل اصلی دانست و افزود وظيفه اصلی دانشگاه ارائه خدمات باکیفیت بهداشتي درماني و پيشگيري از بیماری‌ها است. وي گفت خداوند را شاکریم که با همه محدودیت‌ها، وضعیت سلامت استان در حد مطلوبی است و اين مطلب را صاحب‌نظران بهداشتي كشور تأیید می‌کنند. به عنوان مثال دكتر شادنوش به امکانات موجود در استان سمنان اشاره کرد و گفت: اتاق‌های جراحي قلب بيمارستان كوثر نمونه است و چنین امکاناتی را در کمتر بيمارستانی در کشور می‌تواند یافت.

در ادامه دکتر شادنوش از اصحاب رسانه خواست ضمن انجام رسالت خود سعی کنند مأموریت اصلی دانشگاه را به حاشیه نکشانند.

دکتر شادنوش در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص معضل دریافتی­های غیرمتعارف در حرفه پزشکی گفت: بنا به گزارش نظام پزشکی سمنان در سال گذشته تنها 2 مورد شکایت در این خصوص دریافت شده که هر دو پرونده نیز رسیدگی شده است. ایشان با توجه به حجم زیاد خدمات پزشکی در استان سمنان مشکلاتی ازاین‌دست را ناچیز دانست و گفت هر چند دستگاه نظارتی دانشگاه و نظام پزشکی آمادگی رسیدگی به تخلفات را دارد ولی مراجعه به این مراکز اندک است. ایشان تأکید کرد بااین‌وجود بايد جامعه پزشكي را حمايت كرد. ایشان در خصوص زیرمیزی ادامه داد، به این موضوع باید به صورت ریشه‌ای پرداخته شود ایشان یکی از علت­ها این پدیده را غیرواقعی بودن تعرفه‌های درمانی برشمرد و افزود آیا این حق است که پزشک بیمار را ویزیت کند و تنها 2000 تومان حق‌الزحمه دریافت کند؟ چرا برای درمان ریشه‌ای این معضل سراغ بهبود وضعیت خدمات بیمه‌ای و وضع قوانین مناسب نمی‌رویم و تمام حملات متوجه جامعه پزشكي است؟

در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص وضع سالک در دامغان دکتر شادنوش گفت:

با توجه به سابقه خوب همکاری نظام سلامت با بسیج در خصوص پیشگیری از این بیماری با بسیج مذاکراتی انجام‌شده در نهایت روز 30/11/1392 تفاهم‌نامه‌ای با فرماندهی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان امضاء شد و طی آن در اسفندماه این تفاهم‌نامه عملیاتی خواهد شد و در این برنامه بسیج، نیروی عملیاتی خود را وارد کار می‌کند و دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز وسایل و مواد و نیروهای متخصص را در اختیار قرار می‌دهد.

دکتر شادنوش کانون بیماری سالک دامغان را یکی از کانون‌های فعال بیماری سالک در کشور ذکر کرد و افزود این بیماری امکان ریشه‌کنی ندارد ولی با اقدامات پیشگیرانه قابل‌کنترل است و می‌توان با این برنامه موارد آلودگی و بیماری را کاهش است.

خبرنگاری در خصوص کمبودها و مشکلات شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان سؤال کرد، دکتر شادنوش در پاسخ گفت: با تلاش همکارانمان به تمام اهداف شبکه بهداشت درمان در استان نائل شده­ایم. ایشان فرسودگی زیرساخت‌های شبکه بهداشت درمان استان را یکی از مشکلات نام برد و گفت: ساختمان‌های خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه از قدمت بالایی برخوردارند و اعتبارات تعمیر و نگهداری آنان برای پاسخگویی به نیازها کافی نیست. کمبود پرستار را موجب محدودیت در بهره­برداری از تمام ظرفیت بیمارستان­های کوثر و ولایت ذکر کرد به‌طوری‌که در بیمارستان ولایت 60 تخت درمانی آماده خدمت موجود است ولی به دلیل کمبود نیروی انسانی پرستار از آنها استفاده نمی‌شود و ابراز امیدواری کرد در سال آینده با تدابیر دولت و مجلس بخشی از این مشکلات مرتفع گردد.

ایشان در ادامه گفت در ماه­های اخیر کمبود تجهیزات در بیمارستان­های کوثر و ولایت تا حدودی مرتفع شده و تا قبل از عید انشاالله تجهیزات کامل می‌شود و از دیگر برنامه‌های دانشگاه در ماه­های آینده انتقال بیمارستان امداد به محل مرکز آموزشی درمانی کوثر است.

  • کد خبر : 648
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی