یکی از وظایف ذاتی معاونین توسعه و مدیریت منابع در دانشگاه هاپشتیبانی از برنامه های سایر حوزه ها و پیشبرد مطلوب آنهاست.
.
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان؛
دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت که در بیست و نهمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور سخن می گفت اعلام کرد: تلاش ما این است که بر پایه برنامه های تدوین شده در سایر معاونت هاکه در حوزه معاونت برنامه ریزی جمع بندی و تلفیق خواهد شد، کار اجرایی پروژه ها و اقدامات مختلف را شروع کرده و با همکاری سایر حوزه ها تداوم دهیم تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.
دکتر صدرالسادات ادامه داد: معاونین توسعه مدیریت و منابع نباید فقط به برنامه های خود توجه داشته باشند و در سال آینده وظایف ما دو بخش عمده را در بر خواهد گرفت که یکی پروژه های ذاتی خود معاونت است و دیگری پروژه ها و اقداماتی است که در پشتیبانی از سایر معاونت ها و حوزه ها در سطح ستاد و دانشگاهها به آنها خواهیم پرداخت.
دکتر صدر السادات افزود: کارهایی که سال گذشته آغاز کرده ایم، آثار خود را نشان داده است و امیدواریم در سال آینده این روند تکمیل شود اما این کاری است که با همکاری همه بخش ها قابل انجام است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تدوین و اجرای یک برنامه در ساختار یک سازمان، مثل انجام یک مسابقه نیست که هرکس به دنبال پیروزی خود باشد، بلکه با شکست هر بخش بدون شک بخش های دیگر نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت و کل مجموعه دچار شکست می شود. پس باید با هم همکاری داشته باشیم.
گفتني است: دكتر طاهري سرپرست معاونت توسعه و مديريت منابع دانشگاه نيز در اين جلسه حضور داشت.