کسب موفقیت ارزشمندی دیگر توسط دانشجویان دانشگاه در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ هشت دانشجو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در آزمون مرحله انفرادی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور پذیرفته شدند.

دکتر کسائیان معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: آزمون مرحله انفرادی سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که در  روز ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ با شرکت بیش از  ۲۵۰۰ دانشجو در ۳۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی برای اولین بار بصورت کاملا الکترونیک و در محل آزمون های الکترونیک دانشگاه های علوم پزشکی در شش حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم) برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: در هرکدام از حیطه ها از طیف وسیعی از سوالات همچون سؤالات چند گزینه ای، سوالات جور کردنی، سوالات پازل، KF, SC, CRP, EM, MCQ و ... استفاده شده بود و در هر حیطه 90 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.

وی افزود: در این آزمون که سهمیه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در کل حیطه ها 30 نفر بود ( هر حیطه 5 نفر ) بیست و هفت دانشجو این دانشگاه در آزمون  شرکت کردند.

دکتر کسائیان بیان داشت: طاها جدیدی و امیر چگینی در حیطه استدلال بالینی، محمد یوسفی و سجاد خواجوی، هدیه حیدر پور در حیطه کارآفرینی، مرتضی قاسمی و علی بابایی زاد در حیطه مطالعات میان رشته ای و حسین رستمیان در حیطه آموزش پزشکی در مرحله انفرادی پذیرفته شدند.

وی ضمن قدردانی از دکتر مریم  نادری ارم مسئولین حیطه استدلال بالینی، دکتر اکرم علیزاده حیطه کارآفرینی، دکتر محسن سلیمانی در مطالعات میان رشته ای، دکتر رقیه ساجدی در حیطه آموزش پزشکی و سایر اعضای هیات علمی عضو کارگروه حیطه ها و همچنین لیدا فتاحی زاده مسئول استعداد درخشان و سرپرست المپیاد دانشگاه، اذعان کرد: ضمن آرزوی موفقیت در مرحله بعدی، امیدوارم در تمام مراحل زندگی سربلند و پیروز باشند و در سایه عنایات الهی شاهد خدمات ارزنده این دانشجویان در حیطه علوم پزشکی و خدمت رسانی به بیماران نیازمند در کشور عزیزمان باشیم.

مدیریت روابط عمومی، معاونت آموزشی دانشگاه، مرکز مطالعه و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه کسب این موفقیت علمی را به این دانشجویان گرامی، خانواده این عزیزان و همچنین جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تبریک عرض می نمایند.