کسب امتیاز سطح کامل اعتبار بخشی کشوری توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان موفق به کسب امتیاز سطح کامل اعتبار بخشی کشوری شد.

دکتر کسائیان معاون آموزشی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت بزرگ بیان نمود: اعتبار بخشی مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف ارتقای کیفی آموزش از نیمه دوم سال گذشته آغاز شد و ارزیابی درونی در اواخر سال 99 و ارزیابی بیرونی طی 3 فاز در سه ماهه اول سال جاری به پایان رسید.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: با تلاش های جدی و پیگیرانه دکتر فریده ایزدی ثابت مدیر مرکز مطالعه دانشگاه و فتاحی زاده، دکتر صفایی، دکتر بخشایی و آقاپور کارشناسان این مرکز همگام و همپای دانشگاه های مطرح کشور موفق به کسب امتیاز سطح کامل شد.

وی کسب این موفقیت بزرگ را به ریاست محترم  دانشگاه، مسئولین،  اعضای هیات علمی و دانشجویان تبریک گفت.

دکتر کسائیان در ادامه ضمن تشکر از مدیر و همکاران مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی بیان نمود: انشالله در آینده  نیز شاهد ارتقای مستمر و موفقیت های بزرگتر در مرکز مطالعه و توسعه آموزش دانشگاه باشیم.