کاهش مراجعات بیمارستانی و افزایش مصدومان ترافیکی در روز طبیعت امسال نسبت به روز مشابه سال قبل در حوزه علوم پزشکی استان سمنان

کاهش مراجعات بیمارستانی و افزایش مصدومان ترافیکی در روز طبیعت امسال نسبت به روز مشابه سال قبل در حوزه علوم پزشکی استان سمنان

مسئول ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه از کاهش کلی مراجعات به بیمارستان‌ها و افزایش ۵۴ درصدی مصدومان ترافیکی در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل خبر داد.

کارن یحیائی با اشاره به پویش «نه به تصادف»، از شهروندان خواست تا در سفرهای نوروزی احتیاط کنند.

وی با اعلام آمار روز طبیعت در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان، گفت: این آمار تنها مربوط به ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ و در مقایسه با روز مشابه در سال گذشته است.

مسئول ستاد نوروزی دانشگاه ادامه داد: در این روز یک هزار و ۹۴۰ نفر به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه مراجعه کردند که از این تعداد یک هزار و ۷۰۶ نفر خدمات سرپایی دریافت کردند و ۲۳۴ نفر بستری شدند.

یحیائی با اشاره به افزایش ۵۴ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی امسال نسبت به ۱۳ فروردین سال ۱۴۰۳، گفت: در سیزدهمین روز از بهار سال جاری ۳۷ مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی در مناطق تحت پوشش دانشگاه داشتیم که این آمار در سال گذشته برابر با ۲۵ مورد بود.

وی تصریح کرد: در این روز ۱۲۳ ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ دانشگاه انجام شد و در مقایسه با ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ که ۱۴۰ ماموریت اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه ثبت شده بود، کاهش ۲۱.۱ درصدی در این خصوص داشتیم.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه واژگونی پیکان وانت در گرمسار که ۵ مصدوم داشت و جان باختن مرد ۳۰ ساله بر اثر سقوط به کانال انتقال آب در گرمسار را حوادث مهم سیزده‌بدر امسال بیان کرد.

یحیائی اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی و رستوران‌ها توسط بازرسان حوزه بهداشت دانشگاه در روز طبیعت امسال انجام شده است و ۴ نوزاد در مراکز درمانی زیرپوشش دانشگاه متولد شدند.

وی افزود: همچنین خدمات دارویی توسط ۸ داروخانه شبانه‌روزی، ۱۴ داروخانه بیماران خاص و ۱۳ داروخانه کشیک در روز سیزده‌بدر امسال به مردم و مسافران عزیز ارائه شد.

مسئول ستاد نوروزی دانشگاه از شهروندان درخواست میشود تا با رعایت پویش «نه به تصادف»، از سرعت غیرمجاز، خستگی در رانندگی و توقف در مناطق پرخطر خودداری کنند.

یحیائی تاکید نمود: ماموریت‌های اورژانس نشان‌دهنده بهبود نسبی مدیریت حوادث است، اما مصدومان ترافیکی زنگ خطری برای رانندگان است.

لازم به ذکر است: شهرستان های سمنان، مهدیشهر، دامغان، سرخه، آرادان و گرمسار مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هستند.

  • کد خبر : 55508
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *