چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی برگزار شد

دکتر کسائیان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفت‌وگو با روابط عمومی داشگاه گفت: چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی صبح روز سه شنبه 8 تیر ماه 1400 با حضور 93 داوطلب همزمان با سراسر کشور با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در کمال امنیت و آرامش در سالن آزمون پردیس آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: در این آزمون نمایندگان مرکز سازمان سنجش آموزش پزشکی و حراست حضور داشتند.

وی در پایان از همکاری صمیمانه عوامل پرتلاش اجرایی شامل مدیران و کارشناسان معاونت آموزشی دانشگاه، تیم حفاظت آزمون و روابط عمومی دانشگاه در برگزاری هرچه بهتر آزمون تشکر و قدردانی نمود.

لازم به ذکر است: در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه آزمون های PHD نیز در 5 نوبت در سالن آزمون پردیس آموزشی پژوهشی دانشگاه برگزار شد.