پیام قدر دانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از زحمات بی دریغ و دلسوزانه همکاران محترم
دکتر مهدی شادنوش: شاهد بوديم، تلاش دوساله دانشگاه در ايام مبارك دهه فجر انقلاب اسلامي به ثمر نشست و مسلماً اين موفقيتها تحت عنايات خاصه خداوند متعال، مديون و مرهون كوشش و زحمات بيوقفه شما گراميان بود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با صدور پیامی از زحمات بيدريغ و دلسوزانه مردم عزيز استان، مسئولين گرانقدر، همكاران رسانهاي و بهويژه همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درماتی استان سمنان قدردانی نمودند.
محضر دوستان و همكاران گرانقدر و تلاشگر دانشگاه
سلامعليكم
روزهايي كه گذشت، آيينه تمامنما و نشانگر خدمات صادقانه و بيآلايش تمامي همكاران خوبم در دانشگاه بود. شاهد بوديم، تلاش دوساله دانشگاه در ايام مبارك دهه فجر انقلاب اسلامي به ثمر نشست و در شرايطي كه به اعتراف همگان بستن پرونده پروژهها دشواري خاص خود را داشت، توانستيد با تلاشي مضاعف و خالصانه پيشرفتهاي چشمگير دانشگاه را رقم بزنيد. مسلماً اين موفقيتها تحت عنايات خاصه خداوند متعال، مديون و مرهون كوشش و زحمات بيوقفه شما گراميان بود.
فرصتي دست داد تا بار ديگر در حضور جناب آقاي دكتر هاشمي مقام محترم وزارت و مسئولين محترم استان، گوشهاي از همه تلاشهاي شما را ارائه نمايم و چه زيبا آن عزيزان، مهر تأييد بر آن زدند.
استقبال و همراهي مردم شهيدپرور و قدردان استان سمنان از مقام عالي وزارت و مدير جهادي سال، ستودني و قابل تقدير است.
همراهي و حمايتهاي بيدريغ مسئولين محترم استان، بهويژه استاندار فهيم استان جناب آقاي دكتر خباز نشانهاي ديگر از قدرشناسي از زحمتكشان عرصه بهداشت و درمان استان بود.
در اين دو سال تلاش و كوشش خادمان سلامت، اصحاب رسانه سنگ تمام گذاشتند و آيينه تمامنماي فعاليتهاي دانشگاه شدند و صادقانه و خالصانه نتيجه تلاشهاي همكارانمان در دانشگاه را منعكس كردند.
باافتخار اين موفقيت را به شما ياوران همراه تبريك عرض مينمايم و بر خود واجب ميدانم، مراتب سپاس و تشكر خالصانه خود را از مردم عزيز استان، مسئولين گرانقدر، همكاران رسانهاي و بهويژه زحمات بيدريغ و دلسوزانه شما همراهان، ابراز نمايم.
اميدوارم در ادامه راه، پربارتر و بانشاطتر از گذشته در حفظ و ارتقاي اين موفقيتها و دستيابي به تمامي اهداف نظام سلامت و جلب رضايت باريتعالي، موفق و مؤيد باشيد.
دکتر مهدی شادنوش
رئیس دانشگاه