پیام تبریک دکتر دانائی رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛ دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فرا رسیدن عید سعید فطر را به مسلمانان جهان بالاخص جامعه دانشگاهي ايران، اساتيد معزز و همکاران ارجمند این دانشگاه صميمانه تبريک و تهنيت گفت.

متن پیام تبریک رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پروردگار منان یک بار دیگر توفیق خود را شامل حال بندگان مومنش ساخت تا برکت ماه میهمانیش را از صمیم دل و جان تجربه کنند و اکنون، از گذر یک ماه عبادت و بندگی، طعم دلنشین استجابت، کام مومنان را شیرین می سازد.

رمضان، زیباترین جلوه ارتباط انسان با معبود باری‌تعالی و نمود روشنی از گشایش درهای رحمت به روی مومنان است و بی شک آنان که برکت رمضان را به دل و جان فراخواندند، اکنون با قلبی آکنده از ایمان و باور، عید فطر را به سرور می نشینند.

رمضان، موعد ارزشمندی از گشایش در رحمت خداوندگار مهربان عالم بود تا معصیت ها رنگ بخشش گیرد و باره توشه ای از مغفرت، عید سعید فطر را جشن بگیریم.

امسال ماه مبارک رمضان را در حالی آغاز کردیم که بخش اعظمی از کشورها و همچنین سیستم های بهداشتی و درمانی کشور عزیزمان ایران، روزهای سخت مقابله با کرونا را پشت سر می گذارد. از خداوند منان می خواهم که برکات این ماه مبارک را به عنوان ذخیره معنوی ارزشمند، در حیات دنیوی و اخروی یکایک ما بندگان به ویژه مدافعان سلامت که با زبان روزه در حال خدمت رسانی به بیماران بودند، جاری نموده و عبادات همه مومنان، قبول درگاهش باشد.

اینجانب باآرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از دست اندکاران و فعالان حوزه سلامت و تمامی کسانی که در این زمینه یه ویژه در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا ویروس، فعالیت می کنند و گام برمی دارند تشکر و قدردانی می نمایم و عید بزرگ سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و تمامی مسلمانان بالاخص جامعه دانشگاهي ايران، اساتيد معزز و همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان صميمانه تبريک و تهنيت عرض مي نمايم.

اميدوارم بهره معنوي فراهم آمده در اين ماه مبارک ره توشه ساير ايام  زندگي شما باشد.از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر نوید دانائی