پویش مشارکت مردمی برای مقابله با کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، پیرو درخواست های متعدد و به منظور جلب مشارکت‌های مردمی در مقابله با ویروس کرونا در این استان از عموم مردم عزیز دعوت به مشارکت در " پویش مشارکت مردمی برای مقابله با کرونا " می نماید.

با توجه به تماس‌های مکرر مردمی برای کمک های غیر نقدی از جمله وسایل حفاظت فردی (ماسک، محلول ضدعفونی کننده، دستکش و کاور و وسایل اقامتی( پتو و ... )، شهروندان گرامی می توانند این وسایل را به مدیریت پشتیبانی و خدمات دانشگاه واقع در بلوار بسیج ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تحویل دهند.

بر این اساس مردم نوعدوست کشورمان به ویژه استان سمنان می‌توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 0213134946005 و شماره کارت 6037691990274631 نزد بانک صادرات شعبه میدان سعدی سمنان و شماره حساب 17060477702 نزد بانک ملت شعبه مرکزی سمنان واریز نمایند.

همچنین با عنایت به تماس های مکرر مردمی در خصوص آوردن انواع خوراکی ها به مراکز درمانی، از شهروندان عزیز درخواست می گردد از آوردن هرنوع خوراکی به مراکز درمانی خودداری نموده و در صورت تمایل مبلغ مورد نظر را به حساب مذکور واریز نمایند.

بر این باوریم هرگونه اقدام پیشگیرانه بدون مشارکت آحاد مردم امکان پذیر نخواهد بود. بنابراین برای حفاظت از خود و خانواده باید از سلامت دیگران نیز حفاظت کنیم.

باشد که این کمک ها مورد قبول درگاه احدیت قرار گرفته و توشه ای در سرای باقی باشد. ان شاءالله