پنجمین ویدئو کنفرانس مدیریت استرس ناشی از ویروس کرونا با محوریت پیگیری فرآیند اجرایی مشاوره سوگ در بازماندکان متوفیان ناشی از بیماری کووید 19 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت ماه سال جاری، به منظور بررسی و پیگیری فرآیند اجرایی مشاوره سوگ در بازماندکان متوفیان ناشی از بیماری کووید 19، پنجمین جلسه ویدئو کنفرانس کشوری با حضور مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت متبوع و متخصصین فنی سلامت روان، در سالن امام جواد ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه روانشناسان منتخب از شهرستان های تابعه به اتفاق رئیس گروه و کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی شرکت کردند. در این جلسه در خصوص اهمیت و مرور برنامه های مشاوره سوگ، موانع و مشکلات اجرایی، پیشنهادات و راهکارها و چگونگی ادامه اجرای برنامه مذکور، بحث و تبادل نظر گردید.