به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز دوشنبه شانزدهم فروردین ماه سال 1400، وبینار آموزشی و تقدیر از مسئولین ، اساتید و دانشجویان برگزیده المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد.

دکتر کساییان معاون آموزشی دانشگاه در وبینار آموزشی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه  گفت : المپیاد علمی عرصه ای برای رقابت علمی دانشجویان مستعد علوم پزشکی است و نقش موثری در کشف استعدادهای برتر جوانان این مرز و بوم دارد و بی شک این امر مهم بدون تلاش  اساتید و دانشجویان حوزه علوم پزشکی  محقق نخواهد شد. وی ضمن قدردانی از مسئولین ، اساتید و دانشجویان تأکید کرد: دانشجویان در  این رقابت ها با شناخت توانایی ها و حرکت در مسیر رشد و بالندگی و به فعلیت رساندن استعدادهای خود به بهره برداری از ظرفیت قابل توجه نیروی انسانی توانمند در نظام سلامت کشور کمک شایانی خواهند نمود

در ادامه جلسه ایزدی مدیر EDC  با بیان مقدماتی از اهداف برگزاری  وبینار آموزشی و همچنین المپیاد خاطر نشان کرد: صرف نظر از رقابت برای کسب مدال ، این المپیاد فرصتی ارزشمند برای ارتقای مهارت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان است. برگزاری المپیاد به صورت بالقوه می‌تواند شکافهای متعددی از نظام آموزش علوم پزشکی را برای دستیابی به اهداف که شامل شناسایی افراد مستعد علمی ، ترغیب و تشویق افراد مستعد علمی ، جهت دهی به فعالیت های علمی و فوق برنامه ، ایجاد روحیه و نشاط علمی ؛ تبادل فرهنگی بین دانشگاهی و ... را  ترمیم نماید.

در ادامه جلسه مسئولین حیطه ها در خصوص اهداف و برنامه های حیطه مربوطه توضیحاتی را ارائه نمودند و مقرر گردید پس از آزمون غربالگری  5 نفر از هر حیطه به مرحله انفرادی  سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری  که خرداد ماه سالجاری برگزار خواهد شد ، معرفی شوند .

در پایان جلسه از مسئولین  دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه در حیطه های شش گانه:  مدیریت نظام‌سلامت ( دکتر  ابوالفضل مشیری ) ،  تفکر علمی در علوم پایه( دکتر پرویز کوخایی )، استدلال بالینی ( دکتر محمد رضا ملکی) ، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم( دکتر  اکرم علیزاده )، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت،( دکتر محسن سلیمانی )  و آموزش پزشکی ( دکتر رقیه ساجدی )  و  دکتر علی سنایی از اساتید دانشکده علوم انسانی دانشگاه سمنان و همچنین  سرپرست  استعداد درخشان و المپیاد دانشگاه  لیدا فتاحی زاده با تقدیم لوح سپاس،  قدردانی شد .

در ادامه از دانشجویان برگزیدگان آزمون انفردادی  کشوری که موفق به شرکت در مرحله گروهی در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در حیطه استدلال بالینی ( طه جدیدی – امیر چگینی ) ، در حیطه کارآفرینی ( محمد یوسفی ) و در حیطه مطالعات میان رشته ای ( مرتضی قاسمی )  شده بودند با اهداء لوح  سپاس و کارت هدیه قدردانی شد .