هفدهمین جلسه كميته دانشگاهي سازماندهي پيشگيري و مقابله با بيماري كرونا دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز یکشنبه بیست و سوم شهریور ماه سال 99، هفدهمین جلسه كميته دانشگاهي سازماندهي پيشگيري و مقابله با بيماري كرونا دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران ستادی دانشگاه و همچنین به صورت وبیناری با روسای بیمارستان ها، مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تحت پوشش دانشگاه، در سالن جلسات امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با  تقدیر و تشکر از تلاش ها و زحمات شبانه روزی تمامی همکاران شاغل در مجموعه های مختلف تحت پوشش دانشگاه، گفت: در این روزهای سخت همکاران گرامی علیرغم شرایط به وجود آمده ناشی از بروز و شیوع بیماری کرونا و  شرایط سخت روحی، روانی و جسمی ناشی از موجهه با این بیماری، با تمام توان در راه خدمت به هموطنان و هم استانی های گرامی تلاش می کنند و بنده به سهم خود قدردان زحمات شبانه روزی این عزیزان هستم

دکتر دانائی افزود: در هفته های اخیر و  پس از بازگشایی مدارس و ایام برگزاری مراسمات عزاداری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، همکاران محترم واحدهای بهداشتی از جمله بهداشت محیط، بیماریها، مدارس، روان و .... معاونت بهداشتی دانشگاه، شبکه های بهداشت درمان و مرکز بهداشت سمنان، علیرغم کمبود نیروی انسانی و محدودیت های موجود، در موضوع نظارت ها، بازرسی ها  و آموزش به صورت شبانه روزی اقدام نمودند که از تمامی این عزیزان قدردانی می نمایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به افزایش میزان موارد مبتلای بستری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه، ادامه داد: همانطور که قبلا" هشدارهای زیادی توسط بنده و همکاران در مورد روزهای تعطیلات و افزایش میزان سفرهای غیرضروری و شرکت در تجمعات داده شده بود، در روزهای اخیر میزان موارد بستری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه افزایش یافته و در مواردی هم رو به افزایش است که امیدواریم با تلاش های همکاران و همکاری مردم به بهترین شرایط ممکن این روزها را پشت سر بگذاریم.

در ادامه دکتر جندقی معاون بهداشتی دانشگاه، گزارشی از نظارتهاي بهداشتي انجام شده در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علي الخصوص نظارت بر اجرای دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی مدارس ارائه نمود.

همچنین در این جلسه دکتر فریور مسئول دبیرخانه ستاد کرونا دانشگاه ضمن بیان مصوبات قبلی، دستور جلسه را مطرح نمود از جمله بررسي روند بيماري در شهرستانهاي تابعه، بررسي دستور العملهاي جديد و... که حاضرین در جلسه پیرامون موضوعات مذکور به بحث و تبادل نظر پرداختند.