نشست ریاست مرکز بهداشت شهرستان سمنان با مسئولین واحدهای ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ نشست مسئولین واحدهای ستادی با دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان سمنان برگزار شد.

دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان سمنان ضمن قدردانی از تلاش همکاران که به صورت جهادی به جنگ ویروس کرونا رفتند، اعتقاد به کار و انتظار موفقیت در آینده نزدیک را خاطر نشان کرد.

ریاست مرکز بهداشت شهرستان سمنان با اشاره به موفقیت طرح تحول سلامت در نظام سلامت، الکترونیکی کردن پرونده های سلامت، بهره برداری از مراکز  خدمات جامع سلامت جدید و پویش ملی فشارخون، دستیابی کشور ایران را در کشف واکسن کرونا و بهره برداری از آن درآینده نزدیک را به همکاران بشارت داد.

وی تامین سلامت همکاران را در مبارزه با کرونا مهم برشمرد و گردش هوا و ایجاد تهویه مناسب  و زدن ماسک را خواستار شد.

دکتر فتاحی اهمیت مراقبت زنان باردار را مهم‌ترین رکن کاری مرکز بهداشت قلمداد و انسجام و همدلی همکاران را تا پایان مسیر مبارزه با کرونا ویروس مهم دانست.