مانور آمادگی بحران در بیمارستان 15 خرداد مهدیشهر برگزار گردید.
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
به گزارش روابط عمومی بیمارستان 15 خرداد مهدیشهر، نظری مدیر این مرکز اعلام کرد به منظور بررسی وضعیت آمادگی مجموعه بیمارستان در مقابل حوادث و بحران های احتمالی، مانور آمادگی بحران در بیمارستان 15 خرداد مهدیشهر برگزار گردید.
وی افزود: در این مانور که در راستای استانداردهای اعتباربخشی بیمارستانی برگزار شد ضمن اعلام کد بحران در بیمارستان، تمامی مسئولین کمیته ها در واحد فرماندهی بحران حضور پیدا کرده و ضمن پوشیدن جلیقه های مخصوص به مرور شرح وظایف واحد خود در خلال بحران پرداختند.
مرور شرح وظایف هر واحد، مرور برنامه عمل در هنگام وقوع بحران و نحوه تعامل واحد ها با واحد فرماندهی بحران از دیگر مطالب مرور شده در این مانور بود.
در پایان نیز دکتر عبدوس رئیس بیمارستان به عنوان فرمانده بحران بیمارستان ضمن اعلام خبر پایان بحران و تشکر از اقدام و حضور به موقع مسئولین کمیته ها در واحد فرماندهی ابراز امیدواری کرد با تکرار برگزاری مانورها و مرور سناریوهای مختلف بتوانیم به آمادگی لازم در جهت مقابله با حوادث و بحران های احتمالی برسیم.