قدردانی معاون وزیر آموزش‌ و پرورش از ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ شهریار فولادوند معاون وزیر آموزش‌ و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی از هم‌فکری، همراهی و خدمات ارزنده دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و عضو محترم شورای آموزش و پرورش استان در تحقق اهداف بلند آموزش و پرورش قدردانی کرد.

در این تقدیرنامه آمده است:

جناب آقای دکتر نوید دانائی

عضو محترم شورای آموزش و پرورش استان سمنان

سلام علیکم؛

مسئولیت پذیری آحاد شهروندان و نهادها در قبال آموزش و پرورش، نوید بخش توسعه همه جانبه کشور خواهد بود. قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش این مسیر را هموار و زمینه مشارکت و نظارت مردم و نهادها را در فرایند تربیت کودکان و نوجوانان فراهم کرده است. به همین دلیل این شورا بازوی قدرتمند و نقش راهبردی را برای ادارات آموزش و پرورش ایفا می نماید.

بدینوسیله از هم‌فکری، همراهی و خدمات ارزنده شما در تحقق اهداف بلند آموزش و پرورش تقدیر و تشکر می شود. امید است در سایه عنایات باری‌تعالی همیشه ایام منشا خیر و برکت برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشید.

شهریار فولادوند

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی