قدردانی خانواده بيمار پریاس هدایت از زحمات پزشک، پرستاران و کارکنان بخش اطفال بیمارستان امیرالمومنین (ع)

قدردانی خانواده بيمار پریاس هدایتی از زحمات پزشک، پرستاران و کارکنان بخش اطفال بیمارستان امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ خانواده بيمار پریاس هدایت از زحمات پزشک، پرستاران و کارکنان بخش اطفال بیمارستان امیرالمومنین (ع) قدرداني کردند.

پیام خانواده پریاس هدایت به شرح زیر است

هوالشافی

چو بیمار از شفا سرمست گردد  ---  طبیب از جام شادی مست گردد

خدا شافی و این خود افتخاریست   ---   که طبیبی با خدا همدست گردد

به پاس زحمات و تلاش های بی دریغ، صادقانه و صمیمانه پزشک مهربان و دلسوز خانم دکتر آیتی و سرپرستار مهربان خانم آلبویه و تمامی پرستاران و کارکنان زحمت کش بخش اطفال بیمارستان امیرالمومنین (ع) که در معالجه بیمار پریاس هدایت زحمت کشیدند نهایت تشکر و قدردانی را داریم. همچنین از حضور دلگرم کننده و امید بخش آقای دکتر نوید دانائی رئیس محترم دانشگاه بر بالین فرزندمان بی نهایت سپاسگزاریم. سلامتی، سعادت و توفیق شما را از درگاه خداوند منان مسئلت داریم.

با تشکر فراوان

طحانیان پرستار بخش CCU بیمارستان کوثر