فعالیت ویژه ستاد امداد نوروزی سال 96دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

فعالیت ویژه ستاد امداد نوروزی سال 96دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

فعالیت ویژه ستاد امداد نوروزی سال 96 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از25 اسفند 95 آغاز و تا 14 فروردین 96 ادامه دارد.

 یحیایی مسئول ستاد نوروزی دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه، گفت: در این طرح که از 25 آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه می یابد خدمات پیش بیمارستانی، بیمارستانی، خدمات درمان تشخیصی و بستری به مسافران و میهمانان نوروزی ارائه و همچنین در حوزه های بهداشت و غذا ودارو نیز فعالیت های مربوطه انجام می شود.

مسئول ستاد نوروزی دانشگاه افزود: در این طرح 20پایگاه اورژانس جاده ای، 3ایستگاه سلامت نوروزی، 6 پایگاه اورژانس شهری خدمات درمانی پیش بیمارستانی را به صورت رایگان به شهروندان ارائه می دهند و همچنین 6بیمارستان دانشگاهی نیز بصورت شبانه روزی فعال میباشند.

وی گفت: در این طرح بازرسان معاونت غذا و دارو، بهداشت محیط و گروه های نظارت بر درمان شامل بخش های نظارت بر مراکز درمانی، فعالیت های پرستاری، مامایی و نیز خدمات اورژانس در قالب ستاد نوروزی دانشگاه بر فعالیت های مراکز شبانه روزی درمانی، بیمارستان ها، داروخانه ها، مراکز تشخیصی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن اسکان نظارت مستمر می کنند.

وی، هدف از اجرای این طرح را سهولت دسترسی خدمات برای مسافران عبوری از مسیر ترانزیتی تهران - مشهد و میهمانان نوروزی استان و ارائه خدمات با کیفیت و با تعرفه مناسب درمانی به همشهریان با رویکرد تکریم ارباب رجوع برشمرد.

یحیائی گفت: در نخستین روز اجرای طرح 2484 مراجعه به بیمارستان های تابعه دانشگاه صورت گرفته که از این تعداد 2382 نفر خدمات سرپایی و 102 نفر خدمات بستری دریافت کرده اند.
مسئول ستاد نوروزی دانشگاه اعلام کرد: اورژانس 115 نیز در سطح استان تعداد 108 ماموریت انجام داده که از این تعداد 61 ماموریت شهری و 47 مورد جاده ای بوده است.
  • کد خبر : 11769
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی