راهکارهای جذب حداکثری دانشگاهیان در جشنواره قرآن و عترت بررسی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ جلسه ستاد اجرایی سیاُمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، روز ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مدیر فرهنگی و رئیس و کارشناس اداره قرآن و عترت دانشگاه در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این نشست، راهکارهای اجرایی افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سیاُمین جشنواره قرآن و عترت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران در جلسه با تأکید بر اهمیت جایگاه جشنواره قرآن و عترت در ارتقای فرهنگ قرآنی دانشگاه، بر لزوم برنامهریزی منسجم، اطلاعرسانی هدفمند و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود دانشگاه بهمنظور جذب هرچه بیشتر دانشگاهیان در این رویداد فرهنگی تأکید کردند.
همچنین پیشنهادهایی در زمینه تقویت فرآیند تبلیغات، شناسایی مخاطبان فعال قرآنی و ایجاد مشوقهای فرهنگی برای افزایش حضور مؤثر شرکتکنندگان ارائه شد.