رئیس سازمان امور عشایر ایران از تلاش های رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز بیست و دوم شهریور ماه سال جاری، مهندس خادم مدیر کل امور عشایر استان سمنان و هیات همراه، با حضور در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ضمن دیدار و گفتگو با رئیس دانشگاه، از زحمات و تلاش های شبانه روزی رئیس، معاونین و تمامی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به نمایندگی از سوی رئیس سازمان امور عشایر ایران تقدیر کرد.

در این دیدار مهندس خادم با اشاره به اقدامات و فعالیت های قابل توجه و موثر این دانشگاه در مناطق عشایری، گفت: استقرار اکیپ های بهداشتی و درمانی در مناطق عشایری و ارائه آموزش های لازم درخصوص پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، نظارت بر ضدعفونی و سم پاشی استقرارگاه عشایر، در اختیار قرار دادن بسته های بهداشتی به عشایرین عزیز و... و همچنین تعامل و همکاری مشترک این دانشگاه با اداره کل امور عشایر استان، موجب کنترل بیماری های مناطق عشایری تحت پوشش این استان گردیده است.

در ادامه دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و اقتصاد کشور، افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به عنوان متولی اصلی سلامت در شهرستان های تحت پوشش خود، با آگاهی کامل از شرایط به وجود آمده ناشی از بروز و شیوع بیماری کرونا در کشور و استان سمنان و پوشش تمام نقاط استان و ارائه اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای، در مدیریت بیماری گام های موثری برداشته است که امیدواریم با همکاری مشترک و سازنده همه دستگاه های ذیربط، به ویژه  اداره کل امور عشایر استان و همکاری شهروندان، ضمن مدیریت بیماری های واگیر و غیر واگیر، شاهد کاهش بیمارها در استان باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: با انجام مطالعات و زیرساخت های لازم درخصوص ایجاد خانه بهداشت عشایری در کشور و استان، امکان دسترسی تمامی آحاد جامعه به ویژه عشایرین غیور و پرتلاش به خدمات سلامت فراهم آمده و باعث افزایش سطح سواد سلامت در کشور خواهد شد.

در پایان این دیدار که دکتر جندقی معاون بهداشتی و دکتر فریور مسئول دبیرخانه کرونا دانشگاه نیز حضور داشتند، لوح تقدیر مهندس قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران توسط منهدس خادم تقدیم دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و همچنین دکتر جندقی و دکتر فریور گردید.

متن پیام تقدیر به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر نوید دانائی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

سلام علیکم؛

بی شک کوشش ها، زحمات و مجاهدت های جهادگرانه مجموعه وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر مسئولین، دست اندرکاران و دلسوزان ذیربط جامعه در روزهای پر از استرس شیوع-19 در کشور، برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار مانده و قدردان این از خودگذشتگی های کم نظیر خواهند بود.

در این راستا، اقدامات و فعالیت های قابل توجه، موثر و گسترده برای جلوگیری از آلودگی و شیوع بیماری کرونا و مناطق عشایری و حفاظت از جامعه تلاشگر، سختکوش و مولد عشایر کشورمان از قبیل استقرار اکیپ های بهداشتی و درمانی، سم پاشی و ضدعفونی نمودن استقرارگاه های عشایر و محل نگهداری دام های آنان، ارائه آموزش های بهداشت فردی، در اختیار قرار دادن بسته های بهداشتی و ضدعفونی کننده، ارائه بسته های غذایی، همکاری در مدیریت کوچ عشایر و... با تعامل، همدلی و همکاری مشترک و سازنده همه دست اندرکاران ذی ربط صورت گرفت و موجب کنترل بیماری و آلودگی بسیار پایین مناطق یادشده گردید.

با عنایت به تلاش ها و مشارکت دلسوزانه و موثر جنابعالی در این امر مهم، بدینوسیله مراتب تقدیر و سپاسگزاری خود را از این اقدام ارزشمند اعلام نموده و برایتان آرزوی موفقیت بیش از پیش دارم.

کرمعلی قندالی

رئیس سازمان امور عشایر ایران