دین مداری و اخلاق حرفه ای حوزه سلامت استان سمنان ستودنی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان:

دین مداری و اخلاق حرفه ای حوزه سلامت استان سمنان ستودنی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر رشید حیدری مقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اهدای لوح تقدیر از دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان درخصوص اقدامات درمانی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر و انتقال پرستار مدافع سلامت بیمارستان بعثت همدان توسط هلیکوپتر آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به بیمارستان بعثت قدردانی نمود.

متن این تقدیرنامه به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر نوید دانائی

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

با سلام و تحیات

توفیق خدمت خالصانه به آحاد جامعه موهبتی الهی است که پروردگار قادر متعال، نصیب انسان های با همت والا و دل های رئوف می نماید و از این مسیر ابواب رحمت خود را بر روی آنان صد چندان می گشاید.

بر خود واجب می داند از اهتمام مسئولانه و بی بدیل حضرتعالی و کلیه همکاران گرانقدرتان در زمینه انتقال همکار عزیز ما توسط اورژانس هوایی آن دانشگاه به مراکز استان همدان که دین مداری و اخلاق حرفه ای را به منصه ظهور گذاشت، صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری می نمایم.

از حضرت حق، سلامت و سعادت آن مدیر توانمند را در خدمت به کیان مقدس اسلامی مسئلت دارد.

دکتر رشید حیدری مقدم

رئیس دانشگاه

برای مشاهده متن کامل خبر "پرواز مدافع سلامت از سرزمین قومس به دیار هگمتانه" کلیک نمائید.