دیدار سیدعباس پور هاشمی قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با دکتر شادنوش رئیس دانشگاه

دیدار سیدعباس پور هاشمی قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با دکتر شادنوش رئیس دانشگاه

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

بعدازظهر امروز  هفتم مهرماه، سید عباس پور هاشمي قائم مقام دبير مجمع خيرين سلامت كشور با حضور در دفتر رئيس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با دکتر مهدي شادنوش دیدار و پیرامون اولویت های استان در حوزه ی بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با تشکر از اقدامات صورت گرفته در مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اظهار داشت: مشارکت خیرین سلامت در ساخت مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی و آموزش پزشکی می تواند باعث حل مشکلات این مراکز شود.

دكتر مهدي شادنوش رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان ضمن تشکر و تقدیر از سید عباس پور هاشمي قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور که حامی و مشوق دانشگاه و خیرین سلامت استان هستند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از تمامی خیرین و دوستدارانی که در سطح شهر و استان سمنان تلاش‌های خیرخواهانه در بحث سلامت، بهداشت و درمان و آموزش مردم انجام می‌دهند، استقبال می‌نماید.

دكتر شادنوش رئيس دانشگاه همچنين از تمامی خیرین سلامت که زحمات زیادی در راه بهبود سلامتی و درمان مردم کشیدند و کمک حال دولت و دانشگاه در این امر خطیر می‌باشند، تقدیر و از خداوند متعال برای آنان توفیق روز افزون طلب نمود.


 

  • کد خبر : 9471
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی