دیدار دکتر پورمحمدی با فرماندهی نیروی انتظامی دامغان به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، به مناسبت هفته نیروی انتظامی، دکتر پور محمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان، به اتفاق مهندس محمدی معاون بهداشتی، ترابی مسئول حراست و صالحی مهر روابط عمومی این شبکه، روز یکشنبه بیست و هفتم مهر ماه 99، با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظانی شهرستان دامغان، ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول و هفته نیروی انتظامی، یاد و خاطره شهدای این نیرو را گرامی داشتند. و از زحمات و مجاهدت های سرهنگ علوی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان و کلیه همکاران ایشان در امر خطیر حفظ امنیت، تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر پورمحمدی، ضمن ابراز خرسندی از انتخاب شعار هفته نیروی انتظامی با عنوان" با هم برای امنیت و سلامت " گفت: بی‌تردید، نعمت بزرگ امنیت، زیرساخت و بستر توسعه پایدار است چراکه تنها در سایه برقراری آن، فعالیت‌های بهداشتی، سلامتی، اجتماعی، اقتصادی و... در جامعه به نحو مطلوب، محقق می‌شوند و زندگی مردم جریان می‌یابد.

در پایان سرهنگ علوی فرمانده نیروی انتظامی دامغان، از زحمات و جانفشانی های کلیه پرسنل بهداشتی و درمانی در مقابله با ویروس منحوس کرونا قدردانی نموده و برای این عزیزان آرزوی سلامتی کرد.