دکتر شادنوش رئیس دانشگاه مهمترین فعالیت های دانشگاه در نوروز 96 را تشریح کرد.
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با قدردانی از خدمات تمام کسانی که در طرح سلامت نوروزی به مردم شریف خدمت نمودند، مهمترین اقدامات حوزه سلامت در تعطیلات نوروزی 96را تشریح کرد.
رئیس دانشگاه گفت: در این ایام که قریب به اتفاق شهروندان عزیز ما در تدارک تعطیلات و سفرهای نوروزی بودند، بسیاری از همکاران ما از جمله کارشناسان تیمهای بهداشتی، نیروهای اورژانس، پرستاران و پزشکان در بهترین روزها و ساعات آغاز سال نیز خدمت به مردم را به کنار خانواده، همسر و فرزند بودن را ترجیح دادند تا هموطنان ما با آرامش و آسایش بیشتری از فرصت تعطیلات سال جدید استفاده کنند و با افتخار به زائران آقا علی ابن موسی الرضا (ع) خدمت نمودند.
دکتر شادنوش گفت: براساس برنامهریزی انجام شده، امسال کارشناسان بهداشت محیط، نزدیک به 8413 بازدید از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند که حاصل آن کشف و معدوم سازی بیش از 4018 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان یادآور شد: 206 مورد بازدید از سامانه های آبرسانی انجام شد و 114 متخلف در حوزه بهداشت از سوی این دانشگاه به مرجع قضایی معرفی شدند.
دکتر شادنوش با اشاره به فعالیت های بهداشتی در حوزه پیشگیری و مبارزه با بیماریها، بیان داشت: 68 مورد بازدید از مراکز درمانی و کلینیک ها، مراقبت و پیگیری 375 بیمار واگیر، نمونه برداری از 93 نفر از افراد مشکوک و واکسیناسیون 17600 دوز واکسن به افراد واجد شرایط در ایام نوروزی صورت پذیرفته است.
وی افزود: در طول تعطیلات نوروزی 33054 نفر نیز به بیمارستانهای تابعه و کلینیک تخصصی دانشگاه مراجعه کردند که 2245نفر بستری شدند.
رئیس دانشگاه با بیان این که از شروع طرح در 25 اسفند 95 تا 14فروردین 96 اورژانس 115 تعداد 2308 ماموریت انجام داده است گفت: تعداد 1143 ماموریت توسط اورژانس شهری و تعداد 1165 ماموریت توسط پایگاههای جاده ای صورت گرفته، که نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته حدود 5 درصد افزایش داشته است.
وی خاطر نشان کردند در زمینه ارائه خدمات دندانپزشکی نیز تعداد 340 نفر از خدمات کلینیک تخصصی دانشکده دندانپزشکی در سمنان بهره مند شده و تعداد 404 نفر نیز از مراکز بهداشتی درمانی خدمت دندانپزشکی دریافت نمودند.
دکتر شادنوش با اشاره به فعالیت داروخانه های شبانه روزی و داروخانه های کشیک در این ایام گفت: تعداد 3525 نفر به داروخانه مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نموده و 6762 نفر در مراکزبهداشتی درمانی شهری و روستایی توسط پزشک ویزیت گردیده اند.
شایان ذکر است: در حوزه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان 6بیمارستان دانشگاهی و1 بیمارستان تامین اجتماعی همراه با 20 پایگاه اورژانس جاده ای و6 پایگاه اورژانس شهری بوسیله 30 دستگاه آمبولانس و 1 دستگاه اتوبوس آمبولانس فعال بودند. همچنین 3 ایستگاه سلامت نیز در این ایام به 1172 نفرمراجعه کننده خدمات سرپایی ارائه کردند.