دکتر دانائی رئیس دانشگاه: دانشجویان این دانشگاه درکنار تحصیل، دوشادوش مدافعان سلامت برای مقابله با کرونا ویروس تلاش کردند

جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ عصر روز دوشنبه بیست و دوم شهریور ماه سال جاری جمعی از نمایندگان دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان داشت: دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ایام مقابله با کرونا ویروس، دوشادوش مدافعان سلامت فعالیت‌ های ارزشمندی در کنار تحصیل داشتند. همراهی دانشجویان کمک شایانی به کنترل شیوع ویروس منحوس کرونا کرد و این عزیزان در این خصوص زحمات بسیاری کشیدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تعلیم و تربیت دانشجویان را اصلی‌ترین رسالت دانشگاه در حوزه آموزش دانست و بیان کرد: مسئولیت تعلیم و تربیت دانشجویان دانشگاه رسالتی مهم و خطیر است و قطعاً در حوزه آموزش و مباحث مربوطه تلاش خواهیم کرد که هیچگونه چالشی در این حوزه مشهود نباشد.

وی با اشاره بر این‌که نام بسیج در ایران اسلامی همواره نمادی از ایثار، ازخودگذشتگی و روحیه جهادی است، بر نهادینه شدن فرهنگ والای بسیج در بین دانشجویان تاکید نمود.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه ابراز داشت: بررسی مسائل مربوط به دانشجویان قطعاً در دستور کار مسئولان دانشگاه قرار دارد و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم شد.

نمایندگان دانشجویان اینترن دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات، فعالیت ها و برنامه های فرهنگی؛ مشکلات و اولویت های خود را در حیطه های آموزشی و رفاهی با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند.

شایان ذکر است: این نشست به همت بسیج دانشجویی برگزارشد.

لازم به ذکر است: در این نشست دکتر کسائیان معاون آموزشی، دکتر حاجی حسنی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر پهلوان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی و معاونت آموزشی دانشگاه نیز حضور داشتند.

لینک کوتاه خبر :

تصاویر

جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند. جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار  کردند.