دهمین جلسه تدوین سند اجتماعی شدن دانشگاه برگزار شد

دهمین جلسه تدوین سند اجتماعی شدن دانشگاه برگزار شد

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دهمین جلسه تدوین سند اجتماعی شدن دانشگاه با حضور نمایندگان معاونت‌های تحقیقات و فناوری، درمان، آموزشی، بهداشتی، دانشجویی و غذا و دارو در معاونت اجتماعی برگزار گردید.

 

دکتر مشیری معاون اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: اجتماعی‌شدن سلامت و نظام سلامت به عنوان یک ضرورت و نه یک انتخاب، از برنامه‌ های اولویت‌دار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و تدوین سند اجتماعی‌شدن سلامت با هدف تهیه برنامه جامع و نقشه اجتماعی سلامت کشور از سوی معاونت امور اجتماعی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

در این جلسه در خصوص  اولویت بندی استراتژی های شناسایی شده و نحوه امتیاز دهی  بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید بعد از وزن دهی و تعیین اولویت استراتژی ها، نتایج استخراج شده در اختیار معاونین دانشگاه قرار گیرد و نسخه نهایی پس ار اعمال پیشنهادات دریافت شده تدوین گردد.

  • کد خبر : 20245
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی