حضور دکتر ستاری در دانشگاه علوم پزشکی سمنان

حضور دکتر ستاری در دانشگاه علوم پزشکی سمنان

معاون علمی فن آوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان به اتفاق هیئت همراه امروز مهمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان بودند.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛

جلسه صبح امروز با حضور دکتر ستاری معاون علمی فن آوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، به اتفاق جمعی از معاونین، سعدالدین فرماندار سمنان، دکتر هنربخش رییس دانشگاه سمنان، رضایی معاون برنامه ریزی استانداری سمنان، رضوانی مدیرکل دفتر آموزش استانداری سمنان و دکتر فیض مدیر کل بنیاد نخبگان استان سمنان و با میزبانی دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان و معاونین و جمعی از اساتید این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا دکتر شادنوش ضمن بیان خیر مقدم به میهمانان، به تشریح تاریخچه دانشگاه پرداخت.

سپس دکتر رشیدی پور معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه توضیحاتی در خصوص مراکز تحقیقات دانشگاه بیان کرد و سپس وی به تشریح وضعیت پژوهش دانشگاه علوم پزشکی سمنان پرداخت.

در ادامه روسای مراکز تحقیقات دانشگاه به تشریح اهم فعالیت ها و اهداف مراکز پرداخته و پیشنهادات خود را به دکتر ستاری ارائه دادند.

 دکتر ستاری ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علوم پزشکی سمنان در خصوص برنامه های معاونت علمی فن آوری ریاست جمهور صحبت نمود. وی در ادامه از پژوهش های اقتصاد محور و شرکت های دانش بنیان سخن گفت و از کلیه دانشگاهیان و مسئولین خواست تا در این طرح ها شرکت نمایند.

دکتر ستاری در پایان گفت: معاونت علمی فن آوری رییس جمهور از کلیه تحقیق هایی که در 5 سال آینده قابلیت تجاری شدن داشته باشند حمایت میکند.

  • کد خبر : 1434
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی