جلسه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان سمنان برگزار شد.

جلسه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان سمنان برگزار شد.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت سمنان، اولین کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان سمنان در سال 96، با حضور سید عباس دانایی فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان سمنان، دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت سمنان به همراه اعضاء کارگروه برگزار شد.

در این جلسه سید عباس دانایی فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان با اشاره به این که سلامت و امنیت غذایی از ضروریات و در شمار مهم ترین دغدغه های استان و زمینه ساز تحقق سلامت و امنیت روانی جامعه است بیان داشت، تا کنون هیچ نشانه ای از ابتلا و شیوع بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان سمنان مشاهده نشده است.

وی گفت: با همکاری بین بخشی در حوزه امنیت غذایی،  وظیفه سیاستگذاری و صیانت از سلامت مردم بر عهده این کارگروه  و سلامت جزو خطوط قرمز بوده و قابل مماشات نیست و مشکلاتی که ناشی از عدم رعایت سلامت ایجادمی شود قابل جبران نبوده و آثار دراز مدت آنها به صورت بیماریهای صعب العلاج بروز خواهد کرد.

فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان از ساماندهی کشتارگاه سمنان در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود:  سه سرمایه گذار برای احداث کشتارگاه صنعتی جدید در شهرستان سمنان اعلام آمادگی کرده اند.

وی بر لزوم جلوگیری از فعالیت کشتارگاه های سنتی و ذبح دام در واحدهای مسکونی و دامداری ها در کنار ارایه آموزش های پیشگیرانه مورد نیاز به دهیاران، مسوولان شوراها و مشاغل مرتبط با عرضه مواد گوشتی تاکید کرد.

در ادامه دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده جهت پیشگیری از بروز بیماری در شهرستان، به نحوه انتقال بیماری و علائم آن در دام و راههای جلوگیری از سرایت آن اشاره کرده و خواستار اطلاع رسانی و ایجاد آگاهی در عموم مردم به جهت پیشگیری از شیوع بیماری شدند.

وی در خصوص کنترل شدید نظارت بر حمل و نقل و جابجایی دام زنده، نظارت بر ذبح بهداشتی دام و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به عموم مردم به ویژه دامداران در خصوص روش های پیشگیری بیماری تب کریمه کنگو در این جلسه  مطالبی بیان کرد.

در ادامه  رئیس شبکه دامپزشکی نیز گزارشی از وضعیت بهداشتی در این حوزه و چگونگی مقابله با شیوع بیماری های دامی به ویژه در محل ها ی عرضه و قربانی مطالبی ایراد نمود.

 

  • کد خبر : 13100
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی