جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه سال جاری جلسه شورای اکر به معروف و نهی از منکر با حضور دکتر حاج حسنی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر فغفوری رئیس دانشکده تغذیه ،علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، حجت الاسلام و المسلمین کریمی امام جماعت این دانشکده، جوادی فر مدیر دانشجویی، آقایتجلی مدیر فرهنگی و سایر اعضاء در دفتر ریاست برگزار شد.
در این جلسه دکتر حاج حسنی معاون دانشجویی فرهنگی در خصوص آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای بیان نمود: این ایین نامه با کلی جلسات به این مرحله رسیده است و به صورت قانون لازم است اجرا شود. باید در مرحله اول اطلاع رسانی انجام شود.
حجت الاسلام و المسلمین کریمی امام جماعت این دانشکده نیز گفت: بحث امر به معروف و نهی از منکر از واجبات است و بر آن بسیار تاکید شده است و در ادامه حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.