جلسه بررسی روند پیشرفت ابر پروژه مرکز سرطان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛  جلسه بررسی روند پیشرفت ابر پروژه مرکز سرطان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور مهندس سلیمی معاون نظارت، اجرا و ارزشیابی دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی، دکتر دانائی رئیس دانشگاه، دکتر پهلوان معاون توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی، مهندس مومنی مدیر دفتر فنی دانشگاه و مهندس مشاور پروژه و شرکت پیمانکار این پروژه ها امروز سه شنبه 20 مهر ماه سال جاری در محل پروژه در دست احداث مرکز سرطان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول و با اشاره به این که اتمام و بهره برداری از این ابر پروژه سرطان در این منطقه از اهمیت بسزائی برخوردار است؛ بیان داشت: در استان سمنان مرکز تخصصی سرطان وجود ندارد و با تجهیز و بهره برداری از این  مرکز، می توان خدمات در خور شأن مردم عزیز این استان، استان های مجاور و زائرین حرم رضوی ارائه نمود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: بهره برداری از پروژه های عمرانی دانشگاه امری بسیار مهم است و برای ارائه خدمات هرچه بیشتر به مردم شریف استان در حوزه سلامت، اتمام و بهره برداری با کیفیت و سریع از این پروژه ها در اولویت برنامه های این دانشگاه می باشد.

دکتر دانائی تصریح نمود: پروژه در دست احداث مرکز سرطان پیشرفت بسیار خوبی داشته است و با توجه به جذب اعتبارات مورد نیاز و پیشرفت فیزیکی مرکز، امیدواریم در آینده ای نزدیک تکمیل، تجهیز و به بهره برداری برسد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه گفت: خدا را شاکریم با توسعه زیر ساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تحول بسیار خوبی در حوزه بهداشتی و درمانی این استان اتفاق افتاده است. تامین سلامت و تجهیز و بروز رسانی تجهیزات درمانی از وظایف ما در قبال مردم عزیز در این حوزه می باشد و  امیدوارم با بهره برداری از این پروژه نیز بتوانیم خدمات مطلوب تری ارائه نماییم.

مهندس سلیمی معاون نظارت، اجرا و ارزشیابی دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی بیان نمود: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان سمنان و قرار گرفتن این استان در مسیر زائرین حرم مطهر رضوی، باید به این استان توجه بیشتری شود که خوشبختانه به حول قوه الهی و تلاش دست اندرکاران این حوزه خدمات بسیار مطلوبی به مسافرین و مردم عزیز منطقه ارائه می گردد.

معاون نظارت، اجرا و ارزشیابی دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی، ضمن قدردانی از زحمات دکتر دانائی رئیس دانشگاه و مسئولین حوزه سلامت در این دانشگاه، بیان داشت: هر گونه مساعدت و تعامل در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف این استان لازم  باشد، انجام خواهد شد.

وی افزود: در شرایط کنونی کشور باید همه با هم کمک کنید تا با به روز رسانی تجهیزات و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام خدمات شایسته به مردم شریف منطقه ارائه گردد.

در ادامه این جلسه مسئولین کشوری و دانشگاهی پیرامون روند پیشرفت فیزیکی پروژه‌ مذکور به بحث و تبادل نظر پرداختند و همچنین با حضور در محل پروژه سرطان ضمن بازدید روند پیشرفت پروژه را نیز بررسی نمودند.

لینک کوتاه خبر :