جشنواره مادران آسمانی(شیرمادر) در مرکز خدمات جامع سلامت کلاته رودبار برگزار گردید.
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
به مناسبت روزجهانی شیر مادر، جشنواره مادران آسمانی (شیرمادر) به همت واحد بهداشت و درمان شهرستان دامغان، داوطلبان و خیرین سلامت مرکز جامع خدمات سلامت کلاته رودبار برگزار گردید.
در این مراسم که در راستای شعار امسال «قوی و باهوش با شیر مادر» برگزار شد، مبانی دینی و اصول علمی شیردهی و فواید شیرمادر برای حضار توسط امام جمعه شهرکلاته رودبار، پزشک مسئول و مامای مرکز تشریح شد.
در ادامه همچنین به مناسبت میلاد حضرت امام رضا(ع) برنامه های متنوعی از جمله مولودی خوانی، سخنرانی و مسابقه نیز برگزار شد.
در پایان به سه نفر از مادرانی که با شرایط خاص خود به شیردهی ادامه داده و کودک آنها وضعیت مطلوبی از نظر رشد داشته است جوایزی اهداء گردید.
گفتنی است: به همین مناسبت در روز جمعه غرفه ترویج تغذیه با شیر مادر در محل نماز جمعه این شهر برگزار گردید.