بین نیروهای شرکتی و سایر پرسنل شاغل به عنوان سرمایه های اصلی دانشگاه، هیچ تفاوت دیدگاهی وجود ندارد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:

دیدار نمایندگان نیروهای شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان های تحت پوشش با رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ عصر امروز یکشنبه بیست و سوم شهریور ماه سال جاری، نمایندگان نیروهای شرکتی شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی شهرستان های تحت پوشش دانشگاه با حضور در ستاد مرکزی دانشگاه، با دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دیدار کردند.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تقدیر و تشکر از زحمات تمامی مدافعان سلامت به ویژه مراقبین سلامت و پرسنل شاغل در حوزه بهداشت و مجموعه های مختلف تحت پوشش دانشگاه در آموزش، پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، گفت: تمامی همکاران با وضعیت های مختلف استخدامی و بدون هیچ چشم داشتی دوشادوش یکدیگر در دوران مقابله با بیماری کرونا در راه حفظ و حراست از سلامت جامعه قدم برداشته و برگ زرین دیگری از ایثار و ازخودگذشتگی را بر تاریخ زرین دانشگاه رقم زدند.

دکتر دانائی در ادامه افزود: امیدواریم با تلاش هایی که در سطوح مختلف از جمله وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان انجام می شود، شاهد ارتقاء شرایط فعلی و افزایش میزان رضایتمندی همکاران گرامی باشیم.

در ادامه هر یک از نمایندگان پرسنل شاغل در شهرستان های تحت پوشش، به بیان دغدغه ها، درخواست ها و پیشنهادات خود پرداختند.

در پایان این نشست صمیمی حاضرین با اعلام رضایت از برگزاری این دیدار، از دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به دلیل سعه صدر، حسن توجه و عدم تفاوت نگاه بین نیروهای شرکتی و سایر پرسنل شاغل به عنوان سرمایه های اصلی دانشگاه، قدردانی نمودند.

گفتنی است: در این نشست یحیایی مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه نیز حضور داشت.