بیانیه امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت سوم خرداد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ بیانیه امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  به مناسبت سوم خرداد به شرح زیر است:

"خرمشهر را خدا آزاد کرد"

" امام خمینی"

" واقعه خرمشهر از دور فقط یک حادثه تاریخی است که برای ملت ایران هیجان‌آور و افتخارآمیز است؛ ولی از نزدیک، این قضیه شبیه یک معجزه بزرگ بود. وقتی نیروهای مسلّح ما در عملیات بیت‌المقدّس با تدبیر، روشن‌بینی، اراده برخاسته از ایمان، توکّل به خدا، استفاده‌ی از همه امکانات -یعنی نگذاشتند جزئی از امکانات هدر برود- و با تکیه به نیروی خود و اعتماد به خدای متعال حرکتشان را شروع کردند، هیچ کس در دنیا باور نمیکرد اینها بتوانند خرمشهر را آزاد کنند؛ اما توانستند. وقتی ما اعلام کردیم خرمشهر را پس گرفته‌ایم، تا یکی دو روز خبرگزاریهای دنیا حاضر نبودند این خبر را پخش کنند -با چشم تردید به آن نگاه میکردند- اما این اتّفاق افتاد و آخر هم همه مجبور شدند به این پیروزی اذعان کنند.... دشمن راز پیروزی ما در خرمشهر و خرمشهرها را به چشم دید و فهمید این ملت اگر پرچم اسلام و ایمان را برافراشته نگهدارد، در همه میدانها پیروز خواهد شد."      مقام معظم رهبری

سوم خرداد یادآور ایثارگری و حماسه رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلي است، روزي که سلحشوريها ، دلاوريها و مجاهدتهاي رزمندگان اسلام در عمليات بيت المقدس به اوج خود رسيد و اين شهر را از چنگال دشمنان اسلام آزاد کردند و خرمشهر شهری که مظلومیت بزرگ مردانی را در سينه دارد که مفاهيمي چون ايثار ،جهاد، شهامت و... را به بالاترين مرتبه خود رساندند و با اتکال به خداوند بزرگ پيروزي خون بر شمشير را محقق ساختند.

بدون شک حماسه بزرگ آزادسازی خرمشهر و پاک کردن خونین شهر از لوث وجود متجاوزین بعثی، در برهه‌ای از جنگ تحمیلی که دشمن تا بن دندان مسلح، کشور ما را آماج حملات خود قرار داده و وعده فتح سه روزه خرمشهر را می داد؛ غرور و افتخاری ابدی را برای رزمندگان اسلام به ارمغان آورد و باعث بازآفرینی صحنه ای نورانی از عشق و دلداگی و باور به وعده های خداوند تبارک و تعالی شد.

آن روز که رزمندگان غیور اسلام با بیرون راندن دشمن بعثی از سرزمین‌شان روز مقاومت را در تقویم کشور برای خود به ثبت رساندند، بذری را کاشتند که 36 سال بعد دفاع سرزمینی آنها تبدیل به عمق راهبردی و تشکیل جبهه مقاومت و محصولی ارزشمند در هزاران کیلومتر خارج از آن گردید و دشمنان اسلام را ذلیل و زمین‌گیر نمود به طوریکه این نهالی که توسط حضرت امام (ره) با علم و درک عمیق از آینده غرس شد، فرزند خلف ایشان حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) آن را به یک درخت تنومند تبدیل کرده است. ملت سرافراز ایران اسلامی اگر امروز در کمال آرامش، پیروزی بر دشمن و تروریسم تکفیری را جشن می‌گیرند، می‌دانند که امنیت امروزشان را مدیون جانفشانی و مقاومت آن روزهای سخت دفاع از سرزمین و ایستادگی و فداکاری امروز جوانان مدافع حرم اهل بیت (ع) در مقابل دشمنان در هزاران کیلومتر آن طرف‌تر هستند.

بازخوانی این حماسه تاریخی و ترجمان فرمایش حکیمانه امام راحل که خرمشهر را خدا آزاد کرد برای نسلهای امروز، سناریوهای دشمن را با شکست مواجه و رشادتهای فرزندان ایران اسلامی را در آن دوران جاودانه می کند.

بیانیه امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت سوم خرداد