برگزاری یکصد و ششمین جلسه هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ یکصد و ششمین جلسه هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

روز سه شنبه بیستم مهرماه سال جاری، یکصد و ششمین جلسه هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و سایر اعضا در سالن جلسات حوزه ریاست ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه پرونده های متقاضیان 17 فراخوان جذب پیمانی هیات علمی و همچنین پرونده های دیگر از جمله ارتقاء مرتبه، تبدیل وضعیت استخدامی، متقاضیان حق التدریس، اساتید مشاور دانشجویان و انجام تعهدات قانونی به صورت هیات علمی و... مورد بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه خبر :