برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس استانی بسیج ملی مبارزه با کرونا ویروس در شهرستان دامغان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ جلسه ویدئو کنفرانس استانی بسیج ملی مبارزه با کرونا ویروس با حضور سرهنگ خالقیان جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، دکتر جندقی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، اعضای ستاد مقابله با کرونا ویروس در استان، دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان، سرهنگ مدرسی جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دامغان و سایر مدیران شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شاهرود و فرمانداهان نواحی مقاومت بسیج سپاه سراسر استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه سرهنگ خالقیان با گرامیداشت یاد و خاطره شهداء، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای سلامت از اعلام آمادگی بسیجیان استان در به خدمت در آمدن در بسیج ملی مبارزه با کرونا خبر داد و افزود: درمرحله اول تا دو هزار نفر و مرحله دوم تا هفت هزار نفر از بسیجیان آماده همکاری در بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان می باشند.

در ادامه دکتر جندقی به تشریح چهار تیم تعریف شده در بسیج ملی مبارزه با کرونا شامل: تیم مراقبت، تیم های مداخلات سالم سازی محیط، تیم های بسیج ادارات و شرکت ها و تیم های کنترل ورودی های شهر ها پرداخت.

وی همچنین گفت: اجرای دقیق دستور عمل های ضد عفونی و گندزدایی، استمرار عملیات گندزدایی، کنترل ادارات و بازرسی از ادارات، استفاده از بسیج ادارات، غربالگری در سطح ادارت توسط بسیج ادارات، کنترل ورودی و خروجی شهرها مورد تاکید می باشد و از مردم میخواهیم در منزل بمانند و به سفر نروند.

در پایان مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرهای استان به بیان فعالیت های انجام شده و برنامه های پیشرو پرداختند و استفاده از ظرفیت بیش از پیش بسیجیان در دستور کار قرار گرفت.