برنامه آموزشی پیرامون اهمیت کرونا ویروس در مرکز بهداشت شهرستان سمنان

مطالب آموزشی پیرامون بیماری کرونا ویروس در سالن سلامت مرکز بهداشت سمنان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر ملک فوق تخصص ریه و دکتر فرشاد پزشک عمومی سازمان تامین اجتماعی سمنان ضمن حضور در سالن سلامت مرکز بهداشت شهرستان سمنان، جدیدترین مطالب آموزشی پیرامون پیشگیری از کرونا ویروس در جمع پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت سمنان ارائه کردند.

مدرسین این برنامه آموزشی، مطالبی در راستای مبارزه با کرونا و قطع زنجیره بیماری شامل علائم بیماری از زمان ورود ویروس به بدن، راه های انتقال، اهمیت فاصله گذاری اجتماعی، شست‌وشوی دست ها و زدن ماسک، سیر گردش ویروس در بدن، افراد در معرض خطر نکات مهم در هنگام ویزیت بیماران احتمالی به کرونا را بیان کردند.

در پایان دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت سمنان ضمن آرزوی موفقیت برای تمام مردم و همکاران، از زحمات دکتر ملک و فرشاد تشکر و دکتر ملک نیز از دعوت وی در این برنامه آموزشی و صبر و حوصله مستمعین قدردانی نمود.