با پیشنهاد رئیس دانشگاه تشکیل قرارگاه مقابله با سالک مصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،️ امروز دوشنبه ۴ اسفند ماه سال جاری جلسه بررسی حوزه سلامت شهرستان دامغان با حضور دکتر خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مالکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان، معاونین دانشگاه و جمعی از مدیران کل استان و مسئولین شهرستانی در سالن اجتماعات منوچهری دامغانی دانشگاه دامغان برگزار شد.
دکتر خجسته پور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به اهمیت موضوع سلامت و امنیت در جامعه بیان داشت: در یک سال گذشته با توجه به همه گیری ویروس کرونا در جامعه، توجه مردم و مسئولان بیش از پیش به مسئله سلامت جلب شده و به این حوزه بیشتر اهمیت داده می شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: بحمدالله با تلاش خوب و ستودنی مسئولان حوزه سلامت در کشور و به تبع آن در استان سمنان، موضوع سلامت سیر مطلوبی دارد.
دکتر خجسته پور گفت: در روزهای ابتدایی شیوع این ویروس، جهان پیش بینی کرده بود که ایران توان مقابله با کرونا را ندارد ولی خوشبختانه با کمک خدای متعال و تلاش مدافعان سلامت توانستیم برخلاف پیش بینی سایر کشورها با موفقیت تمام کرونا ویروس را کنترل و مدیریت نماییم.
وی افزود: امیدوارم با همراهی، حمایت و تعامل مسئولین و مردم عزیز شهرستان دامغان بتوانیم بیماری سالک که بیماری بومی این منطقه است را بیش از پیش کنترل کنیم.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در جلسه بررسی وضعیت حوزه سلامت شهرستان دامغان بیان نمود: یکی از برنامه ها و طرح های موفق در کنترل بیماری کرونا ویروس اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در کشور است و با توجه به دستاورد مطلوب این طرح، بنده پیشنهاد ایجاد قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری سالک در شهرستان دامغان را دارم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با فرماندهی استانداری سمنان و سربازی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و سایر دستگاه‌های اجرایی اجرا و مشارکت و همراهی مردم در اجرای این طرح موجب موفقیت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی شد.
وی افزود: زمانی بیماری سالک کاملا کنترل می شود که مسئولین استانی و شهرستانی در کنار مردم تلاش نمایند و ایجاد این قرارگاه این تلاش و همراهی را منسجم می کند.
دکتر دانائی تصریح نمود: مسئولین استانی و شهرستانی باید در سه گام مراقبتی، نظارتی و حمایتی در ابتدا با آموزش به مردم، سپس لانه کوبی و در نهایت درمان بیماران مبتلا به سالک اقدام نمایند.

سپس دکتر خجسته پور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مبنی بر ایجاد قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری سالک در شهرستان دامغان موافقت و در جهت تسهیل و همکاری تمامی دستگاه های مرتبط تاکید و دستورات لازم را ابلاغ نمود.