با وجود اینکه موردی از تب دِنگی در مناطق تحت پوشش دانشگاه گزارش نشده است، کادر درمان دانشگاه در حالت آماده‌باش هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:

با وجود اینکه موردی از تب دِنگی در مناطق تحت پوشش دانشگاه گزارش نشده است، کادر درمان دانشگاه در حالت آماده‌باش هستند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، گفت: موردی از پشه عامل انتقال بیماری تب دنگی و یا بیمار مبتلا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه تا این لحظه گزارش نشد، اما به دلیل احتمال خطر شیوع از طریق استان‌های همسایه، کادر درمان در آماده‌باش است.

دکتر سید سعید کسائیان با بیان اینکه یکی از وظایف دانشگاه‌های علوم پزشکی بررسی حشره‌شناسی است، تصریح کرد: طبق بررسی‌ها، پشه عامل بیماری تب دنگی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه تا این لحظه صید نشده است.

وی با بیان اینکه مواردی از زاد و ولد پشه عامل تب دنگی در برخی مناطق کشور گزارش شده است، افزود: سمنان در آماده‌باش کامل برای اقدام به موقع در صورت گزارش بیماری تب دنگی و صید پشه ناقل آن است.

رئیس مرکز بهداشت استان سمنان اظهار داشت: علاوه‌بر پشه که راه اصلی انتقال بیماری تب دنگی است، انتقال از طریق مادر آلوده به ویروس به جنین و انتقال از طریق خون هم وجود دارد، با این حال کنترل گزش پشه مهم‌ترین راه پیشگیری از انتقال این بیماری است.

دکتر کسائیان با تاکید بر اینکه تب، سر درد شدید، درد مفاصل، استخوان‌ها و عضلات، درد پشت چشم و بی اشتهایی و استفراغ از جمله علائم اولیه تب دنگی است، گفت: نخوابیدن در فضای باز چه در طول روز چه در ساعات شب، استفاده از توری برای پنجره‌ها، استفاده از پشه‌بند در صورت خوابیدن در فضای باز، استفاده از حشره‌کش‌ها در صورت دیدن پشه در محل سکونت یا اقامت، نصب توری برای محافظت از کودکان بر روی کالسکه و استفاده از لباس‌های پوشاننده و بلند، از نکات پیشگیرانه از ابتلا به تب دنگی است.

 

  • کد خبر : 52765
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر