بازدید رابط کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) وزارت بهداشت از عملکرد فنی و مالی دانشگاه

بازدید رابط کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) وزارت بهداشت از عملکرد فنی و مالی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در روز یکشنبه 15مرداد ماه سال جاری بازدیدی از برنامه های کمیساریای عالی پناهندگان از سطح دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان توسط رابط کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد.

در این بازدید که با همراهی ناظر مالی برنامه کمیساریا همراه بود، ضمن بازدید از مرکز مهمانشهر سمنان و بررسی اسناد مالی مرکز بهداشت شهرستان سمنان و سایر شهرستان ها در خصوص برنامه کمپین واکسیناسیون و سل، جلسه ای در ستاد معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل گردید.
 
در این جلسه که ریاست مالی ستاد دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشت، مدیر بیماری های این معاونت و سایر مسئولین مربوطه در زمینه برنامه های اتباع حضور داشتند، دکتر سروش با ابراز رضایت از عملکرد سال 2022 دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و اعلام نظر وضعیت مطلوب توسط بازرسین کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCRاز عملکرد فنی و مالی دانشگاه در زمینه برنامه های کمیساریا در سال مالی 2021 میلادی به ارائه نکات مهمی در زمینه عملکرد مالی کمیساریا و نحوه خدمت رسانی به اتباع پرداخت.
 
 
 
  • کد خبر : 45730
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *