بازدید تیم واکنش سریع کووید-19 وزارت بهداشت از روند مدیریت کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از روند مدیریت کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز چهارشنبه دوم تیر ماه سال جاری پیرو سفر یک روزه اعضای تیم واکنش سریع کووید-19 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر ابرازه مشاور وزیر و نماینده مقام عالی وزارت بهداشت ، مهندس محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت و دکتر سید علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی روند کنترل و مدیریت بیماری کرونا ویروس و نحوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی را ارزیابی نمودند.

اعضای تیم واکنش سریع کووید-19 وزارت بهداشت از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ شهرستان سمنان، آزمایشگاه های تخصصی ویروس شناسی دانشگاه، مرکز منتخب کووید-19 هفده شهریور، مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، شرکت تولیدکننده خودروهای سنگین حمل و نقل عمومی عقاب افشان و پایانه مسافربری شهر سمنان بازدید کردند.

دکتر ابرازه مشاور و نماینده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهندس فرهادی معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر جندقی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر فریور دبیر ستاد کرونا دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ شهرستان سمنان بازدید و فرایندهای واکسیناسیون این مرکز را بررسی کردند.

در ادامه اعضای این تیم با حضور در مرکز منتخب غربالگری بیماری کرونا ۱۷ شهریور شهرستان سمنان، اجرای پروتکل های درمانی و مراقبتی و  نحوه ارائه خدمات به مراجعین را مورد ارزیابی قرار دادند و در راستای بررسی چگونگی رعایت پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی در واحد‌های تولیدی و صنعتی، از شرکت تولید کننده خودروهای سنگین حمل و نقل عمومی (اتوبوس و مینی‌بوس) عقاب افشان شهرستان سمنان و پایانه مسافربری سمنان بازدید کردند.

دکتر ابرازه مشاور و نماینده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهندس فرهادی معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر جندقی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر فریور دبیر ستاد کرونا دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه در راستای بررسی چگونگی رعایت پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی در واحد‌های ارایه دهنده خدمات سلامت، از مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر شهرستان سمنان بازدید کردند.

بازدید از واحد امحای زباله، بخش های آی سی یو و بستری عادی کرونا، از برنامه های این بازدید بود.

همچنین دکتر ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی به اتفاق دکتر کوخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر غفاری عضو هیئت علمی باکتری شناسی و ویروس شناسی دانشگاه، از آزمایشگاه های تخصصی ویروس شناسی و آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه بازدید و روند انجام آزمایشات تخصصی کووید-19 را بررسی و با کارشناسان این آزمایشگاه ها گفتگو نمودند.

در پایان این سفر اعضای تیم واکنش سریع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در سالن جلسات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه دیدار کردند.

لطفا برای مشاهده تصاویر بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ شهرستان سمنان کلیک نمایید.

لطفا برای مشاهده تصاویر بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از مرکز منتخب کووید-19 هفده شهریور کلیک نمایید.

لطفا برای مشاهده تصاویر بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از شرکت تولیدکننده خودروهای سنگین حمل و نقل عمومی عقاب افشان کلیک نمایید.

لطفا برای مشاهده تصاویر  بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان کلیک نمایید.

لطفا برای مشاهده تصاویر بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از پایانه مسافربری شهر سمنان کلیک نمایید.

لطفا برای مشاهده تصاویر بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از آزمایشگاه های ویروس شناسی دانشگاه کلیک نمایید.

در ادامه می توانید مصاحبه مهندس محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را مشاهده بفرمائید...