اهدای تجهیزات پزشکی از سوی بانک قرض الحسنه مهر ایران استان سمنان به دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز چهارشنبه بیست و دومین روز از اردیبهشت ماه سال جاری، صمدی مدیر امور شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران استان سمنان با دکتر دانائی رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با قدردانی از حضور وی در این دانشگاه و تشکر بابت مساعدت ها و کمک این مدیریت در اهداء تجهیزات به حوزه های بهداشتی و درمانی به ویژه بخش کرونا در مجموعه این دانشگاه، گفت: همکاری و مساعدت های دستگاه ها و ارگان های مختلف در مبارزه با بیماری کرونا بسیار با اهمیت بوده و نقش بسزایی در مدیریت هر چه بهتر این بیماری ایفا خواهد کرد.

دکتر دانائی افزود: همیاری و همکاری آحاد مختلف جامعه در بحران کرونا، یادآور خاطرات هشت سال دفاع مقدس و از خودگذشتگی و ایثار تمامی هموطنان گرامی در حمایت های مادی و معنوی در این دفاع عظیم بوده که روحیه همدلی و هم زبانی ایرانیان را بیش از پیش به رخ می کشد.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: از شما به خاطر توجه به اجرای طرح "شهید حاج قاسم سلیمانی" قدردانی می نمایم. این هدایای ارزشمند شما به حوزه سلامت به برکت اجرای این طرح بوده و مطمنئا گامی موثر برای خدمت گذاری مطلوب و مناسب تر به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا ویروس می باشد.

در ادامه صمدی مدیرامور شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران استان سمنان با عرض خسته نباشید و خداقوت به دکتر دانائی رئیس دانشگاه و تمامی مدافعان سلامت و دست اندرکاران مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پیشگیری، درمان و مقابله با این ویروس منحوس، گفت: تلاش ها و ایثار تمامی واحدها و بخش های حوزه سلامت کشور، چهره واقعی و فداکارانه این عزیزان را پررنگ تر از گذشته متبلور ساخت و کمک های مادی در راه مقابله با این بیماری، در مقابل تلاش های شبانه روزی و جان فشانی های این عزیزان بسیار ناچیز بوده و امیدواریم توانسته باشیم هر چند ناچیز در راه مقابله با بیماری کرونا در کنار هموطنان و هم استانی های عزیز بوده باشیم.

صمدی افزود: این مدیریت آمادگی هر گونه همکاری اعتباری در راستای کمک به زیرساخت های حوزه سلامت استان را داشته و امیدواریم با استفاده از همکاری بین بخشی و تخصیص اعتبارات و تسهیلات بانکی طبق دستوالعمل های موجود، در راستای افزایش و رونق این امکانات قدم برداریم.

در این دیدار که جمعی از مدیران ستادی دانشگاه نیز حضور داشتند، در خصوص آخرین برنامه ها و همکاری های بین بخشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است: این تجهیزات به ارزش 2 میلیارد ریال می باشد.